Dying Light 2 bo še ta teden prejel možnost New Game+

Če se radi zabavate med igranjem enoigralskih kampanj, potem vam je fraza New Game+ že znana. Gre za možnost ponovnega preigravanja igre, le da tokrat na začetku ohranite vso prej nabrano opremo in izkušnje iz prejšnjega preigravanja, seveda pa se vam bodo tokrat na pot postavili precej težji nasprotniki, saj bi drugače preprosto povozili konkurenco in ravno izziv je navadno glavno vodilo ponovnega preigravanja iste igre.

Ravno to bo še ta teden prejela igra Dying Light 2, ki je kljub nekam povprečnim kritikam do sedaj prodala 5 milijonov izvodov, razvijalec Techland pa je v tem času poskrbel za dobavo nekaterih manjših DLC-jev, hkrati pa je igra dobila tudi nekaj posodobitev, ki so bile usmerjene predvsem v optimizacijo.

27. aprila nas čaka nova konkretna posodobitev, ki pa ne bo samo popravljala vrstic kode, ampak bo tudi vnesla dolgo opevani New Game+. Zapodili se boste lahko v ponovno preigravanje, ohranili pa boste vso nabrano bogastvo iz prejšnjega preigravanja, izjema bodo tule samo posebna dodatna orodja kot sta denimo jadralno padalo in daljnogled.

Sovražniki se bodo v NG+ prilagajali stopnji igralca, tako da boste pred sabo vedno imeli izziv, a po drugi strani ne boste nikoli naleteli na šibke nemrtve, katerim bi lahko enostavno prešteli segnita rebra. V novem sprehodu skozi igro vas bodo čakali posebni zlato obarvani nasprotniki, ki bodo zahtevali kar nekaj natančnih udarcev orožja. Te težje bitke vas bodo nagradile z novo legendarno opremo, ki prej ni bila na voljo, kar je dobra novica za vse veteranske igralce, ki so do sedaj videli že vso vsebino.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime