Bethesda zdaj na Steamu ponuja dve brezplačni Elder Scrolls igri

Kot smo že zapisali se je založnik Bethesda odločil, da bo svoj zaganjalnik iger naslednji mesec dokončno ugasnil in začel s selitvijo vseh svojih preteklih naslovov na Steam. Ta datum je zdaj napočil in založnik je skladno s tem na največjo digitalno trgovino z igrami preselil nekaj naslovov, ki so bili prej na voljo samo pri njih in nikjer drugje.

Nov dom so zdaj našle štiri klasične Elder Scrolls igre, ki so stare kar nekaj desetletij, a če ste resnični privrženec Elder Scrolls zgodovine, potem jih boste rade volje prenesli v svojo zbirko. Ponudba je še toliko bolj zanimiva, saj sta dve od njih popolnoma brezplačni. The Elder Scrolls: Arena in The Elder Scrolls II: Daggerfall sta samo en klik stran, ni pa jasno, ali je ta zastonjska ponudba samo začasna ali pa trajna, tako da se splača ponudbo izkoristiti čim hitreje.

Na Steamu sta svoj prostor našli tudi igri Redguard in Battlespire, a te stanejo 5,99 €, kar sicer ni pretirano drago, a po drugi strani govorimo o 24 let starih izdelkih.

Bethesda pa na Steam ni pripeljala samo Elder Scrolls izdelkov, ampak se zdaj lahko pozabavate tudi v večigralski igri Wolfenstein: Enemy Territory. Tudi ta je za igranje brezplačna, gre pa za dokaj legendaren naslov, ki je bil tudi eden prvih, ki je v večigralske spopade vpeljal koncept različnih igralnih razredov.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime