Ločena serija iz sveta Živih mrtvecev z Darylom in Carol je izgubila Carol

Serija Živi mrtveci se s svojo 11. sezono za vedno poslavlja od nas, založnik AMC pa bo iz njenega izročila razvil cel kup ločenih projektov, ki bodo gledalce še naprej držali pred zasloni.

Eden od teh bi moral slediti avanturam popularnih likov Daryla Dixona in Carol Peletier, ki sta hkrati tudi edina preživela junaka katera spremljamo že vse od 1. sezone. Žal ta serija ne bo takšna, kot je bilo sprva zamišljeno, saj se je igralka Melissa McBride odločila odstopiti od projekta.

Razlog ni kakšno sovraštvo do ustvarjalcev serije, ampak preprosto dejstvo, da bo snemanje potekalo nekje v Evropi, pri Melissi pa takšna selitev trenutno ne pride v poštev. Tako se je raje ločila od projekta, ki pa zaradi tega ni propadel, le da se bo zdaj vrtel samo okoli avantur Daryla. Kdo ve, morda zna zaradi tega postati še bolj zanimiv.

Producenti bodo tako zagotovo morali postoriti nekaj dela na scenariju, a časa imajo še dovolj, saj naj bi se premiera zgodila šele enkrat v 2023. Bodite brez skrbi, vsebine Živih mrtvecev vam med tem časom ne bo zmanjkalo. 11. sezona glavne serije je do sedaj dobila že 16 delov, a čaka jo še en sklop 8 delov, ki bodo izšli še letos. V izdelavi je tudi ločena antologija Tales of the Walking Dead, ki naj bi izšla letos poleti, pisali pa smo o še enem projektu Isle of the Dead, v katerem bosta Maggie in Negan obiskala razpadle ulice New Yorka. Seveda je tu še Fear the the Walking Dead, ki je trenutno že v svoji 7. sezoni.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime