Call of Duty: Modern Warfare 2 s prvim dražilnikom razkril svoj logotip

Pisali smo že o temu, da se založnik Activision in razvijalec Infinity Ward pripravljata za skorajšnje razkritje igre Call of Duty: Modern Warfare 2 in zdaj smo na tem področju končno dobili nekaj novega. Uradni Twitter račun je zdaj preko kratkega dražilnika razkril svoj uradni logotip, ki na premeten način v svojih začetnicah zapiše nadaljevanje.

To pa je v bistvu tudi vse, kar nekajsekundni video razkrije. Znani insajder Tom Henderson sicer pravi, da lahko v napovedniku vidimo koordinate, ki nas popeljejo proti Singapurju. To zna biti lokacija nove igre, kar tudi podpre govorice, da se bomo v Modern Warfare 2 borili proti preprodajalcem drog in kartelom. Ravno zaradi teh govoric se je sumilo, da bomo v vojaških škornjih stopili v Južno Ameriko, a morda se bomo naselili bolj vzhodno.

Modern Warfare 2 bo sledil zgodbi prvega dela, ki smo ga ugledali leta 2019. Ta nam je predstavil resnično spektakularno grafično podobo, nadaljevanje pa naj bi šlo v tem pogledu še korak dlje in predstavljalo novo evolucije franšize Call of Duty.

Activision naj bi igro uradno predstavil enkrat v maju, a žal kakšnega konkretnega datuma še nismo dobili.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime