Jackass bo postal TV serija

Ekipa norcev, ki jo sestavljajo Johnny Knoxville, Steve-O, Chris Pontius, Dave England, Wee Man, Danger Ehren in Preston Lacy se še ne poslavlja in po uspešnem zadnjem filmu Jackass Forever, se bo zdaj ekipa preselila tudi na televizijske zaslone.

Vsaj tako poroča spletna stran Variety, ki je povzela besede direktorja Boba Bakisha iz zadnjega finančnega poročila Paramount+. Jackass Forever je v blagajne prinesel precej več, kot pa so pričakovali, saj je v kinih zaslužil 23,5 milijona dolarjev in to je bilo dovolj dobička, da so finančniki pristopili do ekipe talentiranih kaskaderjev in jih povprašali za možnost nadaljnjega sodelovanja. Produkt tega partnerstva bo nova serija, ki bo dodatno obogatila katalog servisa Paramount+.

Več ni bilo povedanega, tako da niti ne vemo, kolikšen del ekipe se bo vrnil v nove avanture. Glavni šef ekipe Johnny Knoxville je sicer pri izidu filma Jackass Forever povedal, da je to njegov zadnji skok v tako nevarne vode, saj je preprosto prestar, da bi tvegal nove poškodbe. Še posebej ga je prestrašilo bližnje srečanje z bikom, ki bi se lahko končalo zelo slabo in Johnny pravi, da mu v tej starosti ni treba dokazati več ničesar.

A morda je bila nova ponudba Paramounta preveč mamljiva in ga je zvabila iz pokoja, možno pa je, da se bodo pri seriji veterani usedli v režiserske in producentske vloge, medtem ko bodo za glavno zabavo poskrbeli sveži in mlajši obrazi, ki smo jih spoznali v Jackass Forever.

Če ste morda zadnji del zamudili v kinih, bodite brez skrbi. Na Netflix bo namreč 20. maja prispel Jackass 4.5, ki je v bistvu Jackass Forever, le da je obogaten z nekaterimi izbrisanimi scenami.

Paramount+ v Sloveniji še ni na voljo, a se počasi seli tudi izven ZDA in naj bi v Evropi zaživel proti koncu leta 2022.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime