Najbolj zaželena igra na Steamu doživela leto zamika

O igri The Day Before smo že pisali in razvijalec Fntastic nas je z najavo projekta kar malce presenetil. The Day Before je namreč v prvem napovedniku videti naravnost fantastično, kar je za neko novo ekipo lep dosežek.

V sami srži je igra MMO, ki je postavljen v postapokaliptično okolico z zombiji. Igralno je The Day Before videti kot kopija Ubisoftovega The Divisiona in razvijalec je veliko vložil v podrobno ustvarjene okolice, kjer prednjači ogromen nakupovalen center. Vendar bomo svoje dogodivščine preselili tudi izven mesta in usesti se bo moč tudi v terenska vozila, ki bodo lahko realistično razmetavala blato. Igra bo ponujala tudi nekaj kovačenja orožij, ki jim bomo lahko nadevali različne dodatke in tako izboljševali njihove statistike.

Prvi napovednik je pri igralcih vzbudil ogromno količino zanimanja in The Day Before se je na Steamovi lestvici najbolj želenih iger povzpel kar na prvo mesto in s tem prehitel težkokategornike tipa Starfield in Hollow Knight: Silksong. Vseeno pa se je pri nekaterih igralcih pojavilo kar nekaj cinikov, ki so igralni napovednik označili za lažen in obveljala je mantra “preveč dobro da bi bilo res”.

Ti dvomi so postajali še večji v zadnjem mesecu, saj naj bi igra izšla že 21. junija, a od tistega napovednika dalje kakšnih novih informacij nismo dobili. Razvijalec Fntastic je včeraj za spletno stran IGN končno izjavil nekaj novega in potrdil je, da bo igra preklopila pogon in bo po novem delana v Unreal Enginu 5, kar jim bo omogočilo igralno izkušnjo dvigniti na novo raven, a žal to s sabo prinaša tudi minuse.

The Day Before bo zaradi novega pogona doživel pošteno zamudo in ga po novem lahko pričakujemo šele 1. marca 2023.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime