Outward čez dober teden dobiva nadgradnjo in tu je nov napovednik

Kar priznajmo si: trenutno smo v pošteni igralni suši. Kljub temu, da je bilo v leto 2022 prestavljenih kup iger, so te nato znova doživele zamike in tako smo prišli do situacije, ko kar nekaj mesecev ne pričakujemo nobenega izida AAA igre. Še Sony se je znašel v škripcih, saj po dolgem času nima napovedane nobene večje ekskluzive, ki bi imela konkreten datum izida.

Niso pa to nujno slabe novice, saj lahko zdaj svoj čas namenimo preigravanju naslovov, ki jim morda v preteklosti nismo ponudili prave priložnosti in v tej suši je morda zdaj pravi trenutek, da jim posvetite zahtevano pozornost. Sem notri lahko uvrstimo Outward – brutalno težak preživetveni RPG iz leta 2019, ki bo kmalu deležen nadgradnje v Definitive Edition.

O tej nadgradnji smo že pisali, razvijalec Nine Dots Studio pa je zdaj podelil nov napovednik, ki vsebuje tudi datum izida.

Definitive Edition bo pošteno preoblikoval osnovno kampanjo in bo v njo tudi elegantno združil boe naknadni razširitvi The Soroboreans in The Three Brothers. Prenovljeni bodo tudi igralni sistemi, ki naj bi bili po novem bolj prijazni do igralcev. Upamo, da to vključuje tudi nekaj sprememb pri raziskovanju, saj je eden glavnih problemov Outwarda bila razpotegnjenost in tekanje skozi prazno okolico, brez možnosti teleportiranja. A po drugi strani je to ravno čar te igre: preživetje v neizprosni divjini, kjer se je treba za nevarnosti dobro pripraviti in si ob koncu dneva najti pravi prostor za taborjenje.

Outward: Definitive Edition prihaja 17. maja, nadgradnja pa bo za lastnike originalne igre brezplačna, a samo pod pogojem, da si lastijo tudi oba DLC-ja.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime