Fall Guys bo naslednji mesec postal brezplačen in se tudi seli na Epic Games

Če morda v dveh letih od izida igre Fall Guys še vedno nimate na svojem računu, potem se vam morda splača še malce počakati. Razvijalec Mediatonic je namreč včeraj sporočil, da bo igra v juniju doživela korenito spremembo, saj bo za igranje postala povsem brezplačna.

Novica s sabo prinaša tudi negativno stran. Fall Guys naslednji mesec tudi zapušča Steam in jo bomo lahko igrali samo še preko platforme Epic Games. Zadeva niti ni tako presenetljiva, saj je Epic Games razvijalca kupil dobro leto nazaj in podobno potezo so naredili v primeru razvijalca Psyonix, čigar igra Rocket League je prav tako postala brezplačna in se zavezala samo njihovi platformi.

A bodite brez skrbi, saj boste obstoječi lastniki na Steamu igro še vedno lahko zaganjali od tam, sprememba se tiče samo novih igralcev, ki igre Fall Guysa ne bodo mogli ne kupiti, ne prenesti iz Steama. Obstoječi kupci boste za svojo zvestobo prav tako nagrajeni s posebnim paketom dobrot Legacy Pack, ki bo vseboval razno kozmetiko in 1. sezono igre.

Prehod na Epic Games bo pospremljen tudi s predelavo na nove konzole. Fall Guys je bil do sedaj na voljo samo na konzoli PlayStation 4, po novem pa jo bomo lahko igrali tudi na Xbox sistemih in prenosni igralni napravi Nintendo Switch. Poskrbljeno bo tudi za navzkrižno igranje, tako da bodo lastniki konzol in PC-jev igrali na istih strežnikih.

Fall Guys bo postal brezplačen že 21. junija.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime