Serija The Boys dobila nov napovednik za 3. sezono

Dva tedna nas ločita od nove sezone superherojske serije The Boys in po marčevskem napovedniku je napočil čas za novega, malce bolj obilnega, ki v glavno vlogo porine Homelanderja, s katerim je očitno nekaj narobe.

No, z njim že od prve epizode ni bilo vse v redu, ampak po dogodkih 2. sezone je postal še bolj pijan s svojo močjo, njegova nepredvidljivost pa je skočila na naslednjo stopnjo. Zdaj se ga ne bojijo samo več zlobci, ampak tudi navadni ljudje, ki so vedno stali v njegovem kotu in morda je napočil čas, da Homelander odide v večni pokoj.

To pa je laže reči, kot storiti, saj je vodja superherojske organizacije The Seven neranljiv in tako praktično nesmrten, a novi napovednik namigne, da so morda končno odkrili njegovo šibkost. Kaj ta je ni točno znano, a skoraj zagotovo bo pri njej neko roko igral Billy, Homelanderjev večni nasprotnik, ki se bo preko posebnega cepiva tudi sam za nekaj časa preobrazil v superheroja in z očmi bo lasersko odstranjeval vsakega, ki ga bo slučajno pogledal postrani.

3. sezona je na splošno videti presneto krvava in več kot enkrat vidimo eksplozijo človeka, ki se spremeni v kašo črevc in krvi.

The Boys se vračajo že 3. junija, serijo pa bomo gledali samo preko pretočnega servisa Amazon Prime.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime