Call of Duty: Vanguard lahko zdaj za en teden igrate povsem brezplačno

Založnik Activision se je odločil malce popestriti naše večigralske dni in tako lahko njihov zadnji Call of Duty, podnaslovljen Vanguard, od danes za slab teden igramo povsem brezplačno. Takšen brezplačen preizkus je bil v preteklosti že ponujen, a je bil takrat omejen samo na nekaj igralnih načinov, tokrat pa se lahko pozabavamo v vsej vsebini, ki jo ponuja večigralska plat igre.

To med drugim vključuje nedavno izdano 3. sezono in novo Mayhem mapo, ki nas postavi sredi zastaranega prizorišča za snemanje filmov, tam pa kot velikani skačemo med miniaturnim mestom in se počutimo kot prava Godzilla. Poleg te zanimivosti nas čaka tudi večigralska izkušnja, ki smo jo dobili ob izidu in vsa naknadno izdana vsebina, ki zaobjema 10 igralnih načinov, preko 20 različnih map ter dostop do klasičnih map iz prejšnjih delov COD serije, kamor lahko prištejemo denimo stopnjo Shipment iz igre Call of Duty 4: Modern Warfare in Castle iz naslova World at War.

Brezplačno obdobje se je začelo že včeraj in bo trajalo vse do 24. maja na konzolah in PC-ju – pri slednjem boste za igranje primorani zagnati Battle.net. Kot rečeno, vključena je celotna večigralska izkušnja, a žal enoigralska kampanja ni na voljo.

Naslednje poglavje Call of Duty serije bo skočilo v Modern Warfare 2. Naslov je bil tudi uradno potrjen, a še vedno čakamo na kakšen pravi napovednik in okviren datum izida.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime