Predelava igre The Last Of Us naj bi izšla proti koncu leta

O predelavi igre The Last of Us se govoriči že dobro leto, a razvijalec Naughty Dog zaenkrat govoric ni uradno potrdil. The Last of Us je sicer že prejel eno prenovo, a tisto je bila bolj optimizacija za konzolo PlayStation 4, saj je original izšel na PlayStation 3 in je tako nosil res nizko ločljivost in sličice na sekundo. Igra naj bi zdaj dobila vnovično prenovo, tokrat v naprednem pogonu The Last of Us Part 2, to pa je seveda precej večji projekt.

Predelava naj bi zdaj že napredovala do te stopnje, da bi lahko izšla proti koncu 2022. Vsaj tako pravi znani insajder Jeff Grubb, ki je v svojem podcastu Kinda Funny Gamescast povedal, da je iz vrste virov slišal, kako bo predelava izšla za praznike v decembru. Nekaj takšnega je januarja letos povedal tudi Tom Henderson, ki je prav tako od svojih virov izvedel, da bomo prenovljeno igro v roke prejeli v zadnji četrtini 2022.

Izid predelave v tem časovnem okvirju bi bil tudi logičen, saj se Naughty Dog za naslednje leto pripravlja zagnati prvo sezono istoimenske serije na pretočnem servisu HBO Max. Zgodba bo sledila dogodkom iz igre, tako da bi morebitna predelava zagotovo pridobila nove igralce in posledično tudi gledalce, vse to pa bi pripeljalo do lepega dobička. Sony prav tako za letos nima napovedanega nobenega večjega projekta in predelava bi lepo zapolnila njihovo decembrsko okno.

Seveda so vse skupaj govorice, tako da lahko zdaj samo mlatimo prazno slamo. Vseeno pa bomo nekaj nove igralne vsebine v The Last of Us svetu vendarle prejeli, saj je Naughty Dog potrdil delo na dolgo pričakovani večigralski komponenti drugega dela in morda vse skupaj na koncu zapakirajo v neko privlačno zbirko, ki jo bodo lahko nato ponudili po polni ceni.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime