Razvijalec Techland že dela na novem projektu, tokrat z nekaterimi bivšimi člani CD Projekt RED-a

Razvijalca Techland poznamo kot eminentnega ustvarjalca zombijaških izkušenj v odprtem svetu in svoje potovanje v tem žanru so začeli z igro Dead Island ter ga nato nadaljevali s serijo Dying Light, ki je februarja prejela drugi del, razvijalec pa trenutno dela na optimizacijah in prvi večji razširitvi.

Vendar pa se Poljaki ne mislijo za vedno ukvarjati samo z zombiji in tako so nedavno najavili delo na povsem novem projektu, ki pa zaenkrat nima imena. Direktor Pawel Marchewka je povedal, da nameravajo ustvariti fantazijsko izkušnjo naslednje generacije in za te namene so pod eno streho združili svoje pretekle izkušnje pri delu z igrami in nekatere pomembne razvijalce, ki večinoma prihajajo iz še ene poljske hiše CD Projekt RED. Na skrivnostnem projektu bo med drugim delala Karolina Stachyra, ki je v Witcherju 3 ustvarila znano podnalogo Bloody Baron, pridružil pa se ji bo tudi Bartosz Ochamn, ki je za Cyberpunk 2077 zaslužen za odprti svet. Talent prihaja tudi izven Poljske in nekateri pomembneži so delali na igrah kot so Deathloop, Horizon Zero Dawn in Prince of Persia: The Sands of Time.

O novi igri se ve zgolj to, da bo fantazijska in da se bo odvijala v odprtem svetu, zgoraj pa lahko vidite edino konceptno risbo. Paweł pravi, da to ne pomeni, da bo zdaj Dying Light 2 postavljen ob stran. Ravno nasprotno, za igro načrtujejo vsaj 5 let vsebinske podpore, kar vključuje manjše in večje DLC-je.

Techland očitno malce spreminja dostop do razvoja, saj nikoli prej še niso tako zgodaj napovedali novega naslova, a poteza je bila morda nujna. Dying Light 2 je bil v razvoju kar 7 let in govorice pravijo, da je projekt imel kar nekaj večjih težav, tako da upamo, da bo novi fantazijski naslov zaplaval v bolj mirne razvojne vode.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime