Prvi večji DLC za Dying Light 2 prestavljen v september

Razvijalec Techland je včerajšnjo žalost igralcev nad prestavljenim izidom Starfielda izkoristil tudi za dostavo svojega deleža slabih novic, saj bo njihova zadnja igra Dying Light 2 svoj prvi kos štorijalne vsebine dobila malce kasneje, kot je bilo sprva zamišljeno.

Dying Light 2 je sicer do sedaj že prejel nekaj DLC-jev, a to so bili samo manjši skupki dodatne opreme, ki so bili poleg tega brezplačni. To sicer ne pomeni, da je Techland vmes lenaril, saj je igra od svojega izida dobila cel kup hudo potrebnih posodobitev, ki so optimizirale delovanje, v sebi pa so skrivale tudi nekaj vsebine. Pred kratkim smo tako dobili New Game+, ki nam omogoči vnovično igranje skozi igro, z vso prej nabrano izkušnjo, le da nam tokrat nasproti stojijo težji in unikatni nasprotniki, ki ob svojem porazu tudi dostavijo novo opremo.

Vseeno pa smo najbolj čakali na tisti prvi večji dodatek, ki bi dostavil nekaj nove zgodbe. Razvijalec o njem do sedaj ni razkril praktično ničesar, vemo samo, da bomo spremljali zgodbo neke druge osebe, dogodki pa se bodo odvijali vzporedno s tistimi iz kampanje, ko naš junak Aiden prispe v mesto. Znan je bil tudi okviren datum izida, ki je bil postavljen v junij, a Techland je včeraj najavil, da potrebujejo več časa, zato je bil izid prestavljen v september.

K sreči se pritok nove vsebine med tem časom ne bo ustavil. Junija bomo dobili prvo poglavje In the Footsteps of a Nightrunner, ki bo s sabo prineslo nove začasne dogodke znotraj igre, igralci pa se bomo takrat lahko tudi poigrali s fotografskim načinom.

Vmes pa se lahko vrnete tudi v preigravanje originalne igre, ki je po mnenju mnogih boljša od nadaljevanja. Techland je v Dying Light 1 nedavno vpeljal še zadnjo posodobitev in DLC, lastnikom originalne igre pa so omogočili tudi brezplačno nadgradnjo na bolj vsebinsko bogati paket Enhanced Edition.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime