To je verjetno najslabše opravičilo v zgodovini interneta

Opravičila so že stalnica internetnega sveta in v zadnjih letih smo bili priča že celi vrsti vplivnežev, ki so bili ujeti pri kakšnih spornih opravilih, čemur je nato sledil video opravičilo, polno solz, zabuhlih obrazov in besed obžalovanja, ki se na koncu velikokrat izkažejo za lažna in neiskrena.

Teh opravičil je že toliko, da so si nekateri ustvarili zbirko tistih najslabših, znalci pa nato velikokrat usekajo debate o tem, katero opravičilo je najslabše in najbolj cringe. In zdaj smo morda dobili novega šampiona v obliki 18-letne TikTokerke z imenom Sienna Mae.

Ta zgodba je sicer stara že skoraj eno leto, a v zadnjem mesecu se je začelo o njej veliko govoriti. Sienna je bila namreč zasačena pri seksualnem nadlegovanju in otipavanju svojega prijatelja in člana TikTokerske organizacije Hype House Jacka Wrighta, medtem ko je bil ta nezavesten. Video je pokazal, da ga je punca praktično naskočila, ga poljubljala in otipavala, kljub temu, da ji je on pred tem večkrat jasno izrazil, da ga seksualno ne privlači.

Temu je nato sledilo nekaj dobre stare drame, medsebojnega obtoževanja in drugih nevšečnosti, zaradi česar je Sienna za en mesec izginila iz interneta in se nato vrnila, skupaj z opravičilom.

In ravno to opravičilo je glavna tema tega članka, saj je zadeva naravnost za umret smešna. Sienna se je namreč domislila, da bi bilo najbolje svoje obžalovanje izraziti preko plesne točke, ki med drugim vsebuje besedilo: “Nisem storil ničesar napačnega, saj sem mlad.”

Poleg plesne točke smo deležni tudi citatov, polnih inspiracije. Sienna v videu pove, da se je odrekla družabnim omrežjem za en mesec, kar je bilo zanjo najtežje obdobje v njenem življenju, a da se je vrnila zdaj k tistemu, kar rada dela. Morda najboljša stvar pri celi stvari je to, da celo “opravičilo” ne pove ničesar in ne izkaže ničesar, ampak samo hrani ego neke 18-letnice, ki ji več kot jasno ni žal za popolnoma nič.

Sienni je bilo hitro jasno, da ga je polomila, tako da je bil originalni video hitro prebrisan, a k sreči so ga internetni zgodovinarji ponovno naložili na splet.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

  1. Kdo uporablja tiktok razen 10 letniki. Je samo še ena platforma za oglaševanje in zapravljanje časa. Grem raje s prijatelji na pivo in se dobimo v živo. Uporabljamo tehnologijo, ki se reče povežimo se v živo brez telefonov!

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime