COD: Modern Warfare II dobil datum izida

Activision je začel postopoma obujati oglaševalsko mašinerijo za svoj naslednji Call of Duty naslov, ki bo tokrat podnaslovljen Modern Warfare II. Morda boste porekli, da smo takšno igro že dobili leta 2009, a motili bi se, saj tokratno nadaljevanje nosi rimsko številko.

Ni preteklo veliko vode odkar so nam predstavili uraden logotip igre, zdaj pa so storili še en korak naprej in uradno potrdili datum izida, ki je za zdaj zapisan za 28. oktober.

Najavo datuma je pospremil kratki dražilnik, ki v pokaže grafite glavnih operatorjev iz Modern Warfara iz leta 2019 in to preko vzdušnih preletov z dronom v resničnem življenju. V nadaljevanju bomo tako zopet gledali znane face, kot so Captain John Price, Ghost, John “Soap” MacTavish, Kyle “Gaz” Garrick, na koncu pa se jim bo pridružil tudi novoprišlek Colonel Alejandro Vargas, ki pripada mehiškim posebnim enotam. Ta novinec je morda na tem seznamu najbolj pomemben, saj so govorice pravile, da se bo Modern Warfare II preselil v Južno Ameriko, kjer se bomo borili proti kartelom, igra pa bi tako spominjala na film Sicario.

Čakamo na kakšen konkreten igralni napovednik in ta verjetno ni več daleč. Microsoft, novi lastnik Activisiona, za junij pripravlja večjo predstavitev vseh svojih naslovov, pri katerih zna tudi Modern Warfare II igrati veliko vlogo, prav tako pa se junija začne festival Summer Game Fest pod budnim očesom Geoffa Keighleyja.

Prav tako pa to ni edini COD, ki ga bomo dobili letos. Activision za letos načrtuje tudi izdajo nadaljevanja brezplačne battle royale streljačine Warzone in zna se zgoditi, da bo založnik letos požel rekordne dobičke. Konec leta, navadno poln napovedanih iger, je v 2022 praktično prazen in Activision je prvi, ki je v zadnjo četrtino postavil močan AAA naslov.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime