Star Wars Jedi: Survivor dobil prvi dražilnik

Tri leta nazaj nam je založnik EA reko igre Jedi: Fallen Order želel dokazati, da zna licenco Vojne zvezd uporabiti še za kaj drugega kot pa samo za franšizo Battlefront. Fallen Order je bil zato popolnoma enoigralska izkušnja, ki v sebi ne vsebuje nobenih mikrotransakcij in se osredotoča samo na podajanje dobre zgodbe, z močnimi igralnimi mehanikami, ki spominjajo na tiste iz iger Dark Souls.

Igra se je dobro prodala in vsi smo zato pričakovali, da bo EA napovedal tudi nadaljevanje, o tem pa se je kmalu tudi začelo šušljati. Ugibanja je zdaj konec, saj je EA tudi uradno napovedal drugi del, s polnim naslovom Star Wars Jedi: Survivor.

Kratki dražilnik ne pokaže igranja, ampak zgolj nekaj predpripravljenih sekvenc. V glavni vlogi bo zopet nastopal Cal Kestis in njegov zvesti robotski pomočnik BD-1, dogajanje pa se bo preselilo 5 let v prihodnost. Ali namerava razvijalec Respawn v igranje vpeljati kakšne nove igralne formule ni znano, vemo pa, da bo novi del zapustil prejšnjo generacijo konzol in bo tako na voljo samo za PC, PlayStation 5 in Xbox Series X.

Survivorja letos še ne bomo igrali, saj je časovno okno izida postavljeno v leto 2023.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime