Star Wars Jedi: Fallen Order 2 naj bi izšel enkrat naslednje leto

Jedi: Fallen Order je bila dobra igra in založnik EA se je preko nje igralcem vsaj malo odkupil, saj jih je v preteklih letih močno razočaral z držanjem ekskluzivnih pravic do franšize Vojne zvezd, a v tem času so izgotovili samo Battlefront 2, ki pa je imel svoje velike težave z mikrotransakcijami.

Čeprav se Jedi: Fallen Order zagotovo ni prodal tako dobro kot kakšen drug njihov naslov, so kritiki vseeno pozdravili novo enoigralsko avanturo v svetu Vojne zvezd in zato je bilo tudi logično, da bo slej kot prej prišlo nadaljevanje. Razvijalec Respawn ni še ničesar potrdil konkretno – ve se le, da je naslov v aktivnem razvoju in da je to ena od treh Star Wars iger, na katerem dela ta razvijalec, ki ima poleg tega polne roke dela z vzdrževanjem popularnega Apex Legendsa.

Znani insajder Jeff Grubb se je zdaj dokopal do novih informacij, ki jih je podelil na svoji oddaji Grubbsnax. Jeff pravi, da je EA nameraval Fallen Order 2 izdati še letos, a so nato izid zamaknili v 2023. K temu je botrovala tudi odločitev, da bo nadaljevanje izšlo samo za PC in trenutne konzole, tako da se jim ni treba ukvarjati z optimizacijo za PlayStation 4 in Xbox One. S tem bodo sicer izgubili dostop do lepega deleža igralcev, a založnik verjetno računa na to, da bomo v 2023 vendarle kupili trenutne konzole v vsaki trgovini.

Jeff je še povedal, da se bo nadaljevanje znebilo imena Fallen Order in da naj bi EA predstavil prvi dražilnik med praznovanjem franšize Vojne zvezd, ki se bo odvilo med 26. in 29. majem.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime