Star Wars: The Bad Batch – 2. sezona prihaja v jeseni

Disney znotraj bogatega štorijalnega izročila Vojne zvezd ne dela samo serij s pravimi igralci, ampak je skočil tudi v animacijo. Lani so tako v svet poslali 1. sezono povsem nove risane serije The Bad Batch, ta pa je sledila ekipi elitnih bojevnikov, ki so pod pokroviteljstvom Imperija naleteli na nekaj dvomov glede svojega vodstva. Serija nas postavi v dogodke, ki so se odvili takoj po filmu Vojna klonov in takrat je Imperij izdal zloglasni ukaz 66, ki je vse Jedije označil za izdajalce, ti pa so nato postali tarča lova vseh klonov.

Ravno v to godljo je zakorakala tudi naša ekipa herojev, ki jo sestavljajo elitni bojevniki Hunter, Wrecker, Tech, Crosshair in Echo, ki od drugih klonov odstopajo predvsem po tem, da ne sledijo slepo ukazom. To jih v 1. sezoni spravi v vrsto težav, 2. sezona pa bo sledila enaki ekipi, le da se bo vmes zgodil preskok v času, tako da bodo vsi videti precej starejši in bodo hkrati tudi nosili spremenjene oklepe.

Prvi napovednik obljublja veliko akcije in med drugim lahko vidimo tudi Wookija, ki drži žaromeč. Prav tako lahko vidimo klona z imenom Cody, ki je veliko vlogo nosil v risani seriji Clone Wars in je bil prijatelj Obi-Wan Kenobija, a je bil tudi tisti, ki je ukazal usmrtitev svojega prijatelja, po tem, ko je imperij izdal ukaz 66.

The Bad Batch prihaja enkrat v jeseni, seveda ekskluzivno na pretočni servis Disney+.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime