Sony za 2. junij načrtuje obsežnejšo predstavitev PlayStation iger

Sony že dolgo za nas ni pripravil kakšne obsežnejše predstavitve iger in za kaj takšnega je zdaj že skrajni čas. Konzole PlayStation se namreč zdaj nahajajo v položaju, ki ga še nismo videli, saj za letos nimajo napovedan izid nobene večje ekskluzive. Zaradi tega se sicer preveč ne obremenjujejo, saj je v podobnem položaju tudi Microsoft, a slednji se pri pritoku denarja zanaša na svoj servis Game Pass, medtem ko Sony šele zdaj pripravlja podobno konkurenčno ponudbo.

Oba velika igralca bosta v juniju pripravila svoji konferenci. Prvi je svojo napovedal Microsoft, ki tako za 12. junij pripravlja veliko predstavitev iger izpod vseh svojih razvijalcev in založnikov, med katere spada tudi Bethesda. A Sony jih je prehitel po levi in nedavno napovedal tudi svojo predstavitev State of Play, ki se bo pripetila že 2. junija, vsebovala pa bo nekje pol ure napovednikov iz njihove prihajajoče ponudbe.

Kaj vse bomo gledali Sony seveda ni razkril, a glede na napoved na uradnem blogu bo konferenca skromnejša kot pa tista od Microsofta. Pričakujemo lahko vpogled v igre partnerskih založnikov in prve igralne posnetke iz njihove prihajajoče naprave PlayStation VR 2. Najava ne vsebuje govora o ekskluzivah, a morda dobi God of War Ragnarok vsaj datum izida, ki se naj bi zgodil še letos.

Seveda pa lahko tudi partnerski založniki poskrbijo za presenečenja. Največ se pričakuje od Squara Enixa, ki bo morda končno pokazal nekaj igranja iz Final Fantasyja 16, čisto možno pa je, da morda končno nekdo uradno spregovori o novem Silent Hillu.

State of Play se bo pri nas tehnično odvil 3. junija, saj bo predstavitev v živo zagnana ob polnoči, spremljate pa jo lahko preko zgornjega video okna.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime