Diablo Immortal zdaj na voljo za igranje in prvi vtisi niso slabi

Upamo, da ste si kupili telefone, saj je mobilna igra Diablo Immortal po letih razvoja vendarle izšla in si jo lahko brezplačno izmaknete v Android in iOS trgovinah, beta verzija pa je na voljo tudi na PC-ju.

In kljub temu, da so zadevo ob najavi popljuvali praktično vsi, je očitno končni rezultat presenetljivo zabaven. Prvi igralci in kritiki se strinjajo, da ima Immortal sicer pričakovane težave glede mikrotransakcij, ki od vas na vsak način želijo odtegniti resnične denarce, a pod vsem tem se skriva zabavna izkušnja klanja demonov in okostnjakov, ki ji na mobilnih platformah trenutno ni para.

Za svojo zabavo boste na telefonu morali žrtvovati nekaj prostora, saj Immortal požre 12 GB shrambe, a v zameno za to boste dobili dobro grafično podobo, profesionalne zvočne podajalce in dobrimi zvočnimi učinki. Vse skupaj pa krasi slastna igralna formula, ki je tista tipična Diablovska gonja za močnejšo opremo. V tem pogledu se Immortal bistveno ne razlikuje od tretjega dela, tako da je bojevanje presneto zadovoljivo, razvijalcu Blizzardu pa je uspelo vso to akcijo preseliti tudi na kontrole na dotik, na telefonih pa je podprto tudi igranje s kontrolerjem.

Osnovno kampanjo lahko preigrate v celoti brezplačno, a bodite pripravljeni na to, da vas bo igra spodbujala k nakupu mikrotransakcij in sezonske prepustnice. Če imate močno voljo in se temu lahko uprete, potem vas čaka cel kup brezplačne zabave, a sumimo, da če boste v igranje vložili stotine ur, potem boste morali slej kot prej odšteti kakšen evro.

Vendar se bo zapravljanje verjetno začelo proti koncu, ko boste začeli dobri, stari “grind” za boljšo opremo. Do takrat se boste lahko pozabavali v šestih igralnih razredih, ki jih zastopajo Barbarian, Wizard, Monk, Crusader, Necromancer in Demon Hunter, vse te junake pa boste lahko sprehodili skozi osem različnih območij, ki jim bo razvijalec pridno dodajal tudi novo vsebino.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

  1. Slovenska vlada nam podarja?!
    Se moramo naši vladi zahvaliti, da nam je podarila denar, ki smo ga davkoplačevalci prispevali v skupno blagajno?
    V kolikor ne bi bilo vse skupaj smešno, bi in celo je, zelo žalostno

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime