Najavljena junijska ponudba servisa PlayStation Plus

Sony bo s tem mesecem pošteno prevetril svojo ponudbo servisa PlayStation Plus, a še preden se to zgodi, bo napočil čas za novo trojico brezplačnih iger, ki jih vsi naročniki prejmejo za vsak mesec zvestobe. Roko na srce, junijska ponudba res ne izstopa preveč in se bolj zdi kot nekaj, kar je bilo narejeno zato, da je bila izpolnjen do sedaj začrtan kriterij “nečesa brezplačnega v zameno za denar”.

Pri ponudbi najbolj izstopa igra God of War, sicer odličen naslov iz leta 2018, ki pa je bil v ponudbi PlayStation Plus že ponujen, tako da ni čisto jasno, zakaj ga je Sony znova vrnil tukaj notri. Razlog zna biti promocija, saj naj bi nadaljevanje God of War Ragnarok kmalu dobilo datum izida, ki se naj bi zgodil že septembra in založnik zato želi spočeti čim več vnovičnega zanimanja za to franšizo.

Poleg God of Wara bodo naročniki lahko prevzeli tudi animejevsko igro Naruto to Boruto: Shinobi Striker, zraven pa se bo moč pozabavati tudi v pretepačini Nickelodeon All-Star Brawl. Zanimivo je to, da noben od teh naslov ne pripada ekskluzivno konzoli PlayStation 5, kar je bila v zadnjih mesecih ponudbe že stalnica.

Junijske igre bo moč prevzeti od 7. junija dalje, Sony pa za nocoj ob 23.59 pripravlja obsežnejšo predstavitev iger v sklopu dogodka State of Play.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime