Final Fantasy 16 z novim napovednikom sporočil datum izida

Od prvega napovednika za Final Fantasy 16 kakšnih novih informacij glede projekta nismo dobili. Vse to se je spremenilo včeraj, ko je v sklopu dogodka State of Play pred kamere stopil producent igre Naoki Yoshida in se zahvalil vsem igralcem za podporo ter zraven sporočil, da se njegova ekipa med temi težkimi časi po svetu koncentrira na tisto, kar znajo najbolje delati: igre. Z novim napovednikom za Final Fantasy XVI tako Naoki upa, da nam bo vsaj malce popestril dneve in malce ublažil čakanje na nov del te dolgoletne sage.

Napovednik nam prikaže nekaj igranja glavnega junaka Cliva, ki se bo oborožen z mečem in posebnimi sposobnostmi sprehajal skozi srednjeveško okolico in tam sekal humanoidne in demonske nasprotnike. Final Fantasy XVI bo s sabo zopet prinesel dokaj zakomplicirano zgodbo in v tem svetu se bodo za politično oblast teple različne stranke, vsaka s svojo vizijo prihodnosti.

Veliko vlogo bodo igrali Eikoni, ki so nekakšni ogromni titani, te pa bo lahko priklical sam igralec. Nosili bodo unikatna imena Phoenix, Titan, Garuda, Ramuh, Shiva, Odin, Bahamut in Ifrit – slednji bo očitno še posebej pomemben, saj bo na nek način prepleten z glavnim junakom Clivom.

Zadeva je vsekakor videti spektakularno, a žal jo letos ne bomo igrali, temveč bo izšla poleti, v že tako zabasanem urniku leta 2023.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime