PlayStation ekskluziva Spider-Man vendarle prihaja tudi na PC

Sony je v nedavnem finančnem poročilu zapisal, da namerava letos preko predelav za PC ustvariti 300 milijonov dolarjev dobička. Kaj vse bo botrovalo tem silnim denarcem ni še povsem znano, a zagotovo bo kar nekaj drobiža prispevala predelava igre Spider-Man iz leta 2018, ki zdaj končno prihaja tudi na računalnike.

Predelava je rezultat sodelovanje med originalnim razvijalcem Insomniac Games in novo kupljenim studiom Nixxes Software, ki ga je Sony kupil ravno zaradi njegovega talenta pri selitvi iger iz ene platforme na drugo. Spider-Man je resda star 4 leta, a je kasneje dobil nadgradnjo za konzolo PlayStation 5, kar je s sabo prineslo tudi ray tracing osvetljevanje in podporo za višje ločljivosti. Že original je bil čudovit, stavimo pa, da bo predelava za PC grafično lepoto pripeljala na naslednjo stopnjo.

Uradni blog zapis pravi, da bomo več informacij dobili naknadno, a že zdaj je bila napovedana podpora za miško in tipkovnico, PC igralci pa se bodo lahko pozabavali tudi v množici grafičnih nastavitev, med katerimi bomo svojim strojnim zmogljivostim prilagajali tudi ray tracing učinke.

Spider-Man Remastered bo vključeval tudi DLC The City That Never Sleeps in se bo med nas zavihtel 12. avgusta. Brez skrbi, Sony ni pozabil na samostojno nadaljevanje Spider-Man: Miles Morales, ki bo prav tako doživel svojo selitev na PC, le da se bo to zgodilo nekoliko kasneje in sicer enkrat v jeseni.

Razvijalec Insomniac Games medtem dela na polnopravnem nadaljevanje Spider-Man 2. Za tega smo dobili samo en napovednik, pričakujemo pa ga lahko enkrat naslednje leto.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime