Serija Resident Evil dobila nov napovednik pred svojim julijskim izidom

Ko smo si ogledali prvi dražilnik za prihajajočo novo serijo Resident Evil nas zadeva ni ravno navdušila. Prikazano je bilo videti hudo klišejsko in je dajalo vtis nečesa, kar bo preklicano že po eni sezoni. Netflix je zdaj v obtok poslal bolj konkreten napovednik, ki je dejansko videti malce bolje, a vseeno se nam zdi, da je začrtana zgodba preveč uboga, da bi lahko gledalca zabavala več kot samo eno epizodo.

A če ne drugega nam novi napovednik postreže z nekaj zanimivimi CGI monstrumi. Serija bo spremljala dogodke iz leta 2022, ko je bil svet še povsem normalen, a nato je vedno zlobno podjetje Umbrella v svet poslala uničujoči T-virus, ki je vse skupaj spremenil v katastrofo, apokaliptičnih razsežnosti. Ljudje se spremenijo v nemrtve zombije in teren je pripravljen za junakinji Jade in Billie Wesker, ki sta hčerki starega znanca Alberta Weskerja, da se počasi sprehajata skozi ulice in kanalizacijo prenovljenega mesta New Raccoon City.

Poznavalci iger boste v napovedniku opazili kar nekaj slavnih primerkov sveta Resident Evila. To so denimo nemrtvi psi, po kanalizacijah pa bodo strašili mutirani pajki, ki so nam povzročali ogromno težav v tisti čisto prvi igri. Morda pa vse skupaj celo preseneti – navsezadnje bo Alberta Weskerja odigral odlični Lance Reddick, ki nas je navdušil v celem kupu različnih vlog.

Resident Evil bo na Netflix prispel 14. julija, prva sezona pa bo štela 8 epizod.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime