Call of Duty: Modern Warfare II nas v novem igralnem napovedniku sprehodi skozi ladjo

Naslednje poglavje serije Call of Duty je nedavno dobilo svojo prvo pravo predstavitev, založnik Activision pa nas je včeraj nagradil še s prvim igralnim posnetkom, ki nas postavi v ekipo Task Force 141, ki se infiltrira na ladjo, tam pa seveda ne mine dolgo, preden se skozi palube ne sliši zvok pušk, brzostrelk in eksplozij bomb.

Modern Warfare II ni nobena grafična reva, a treba je reči, da je prvi igralni napovednik za njegovega predhodnika, ki nas je v nočnem pogledu popeljal skozi hišo, polne teroristov, bolj navdušil, saj smo takrat gledali v res fotorealistično grafiko. Zgornja stopnja, imenovana Dark Water, resda ni tako impresivna, a vseeno ni zanič. Učinki vode so odlični in morje verno udarja skozi palube, na enem mestu pa valovi začnejo premikati kontejnerje in nenadoma moramo mrzlično spreminjati zaklon, ki nikoli ne počiva.

Akcija ne bo počivala in videli smo že izsečke iz drugih stopenj, kjer bomo viseli z glavo navzdol, to pa nas ne bo ustavilo, da med divjimi pregoni ne bi preluknjali gum zasledovalcev. Eksplozije nas bodo spremljale na vsakem koraku in vse skupaj je videti, da bo kampanja zopet vredna preigravanja – čeprav bo za njo tokrat treba odšteti kar 70 €.

Call of Duty: Modern Warfare II izide 28. oktobra. Za letos pričakujemo tudi nadaljevanje battle royale veje Warzone, ki pa zaenkrat še ni dobila nobenega igralnega posnetka, Activision pa je že potrdil, da napredka iz originala ne bo mogoče prenesti v Warzone 2.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime