Grozljivka The Callisto Protocol dobila krvavi igralni napovednik

Razvijalec Striking Distance Studios, ki mu predseduje originalni snovalec serije Dead Space, Glen Schofield, je včeraj pokazal prvi igralni napovednik za svoj prihajajoči naslov The Callisto Protocol.

Že v prvem napovedniku je bilo jasno, da bo nova igra delila veliko lastnosti z Dead Spacom in igranje je to tezo samo še potrdilo. Uporabniški vmesnik bo organično vpleten v okolico in tako bomo denimo zdravje našega junaka videli preko zelene pokazatelja na njegovem vratu in če bo ta bližje smrti, se bo pokazatelj obarval rdeče. Igranje bomo začeli v preprosto uniformi zapornika, kasneje pa bomo svojo zaščito našli v različnih oklepih.

The Callisto Protocol bo presneto krvava zadeva. Napadajočim mutiranim kreaturam bomo lahko dobesedno odstrelili meso iz kosti in na koncu se bodo do nas primajali samo še na štrcljih. Brutalnost pa se ne bo končala samo pri njih, saj bo tudi naš junak pošteno nastradal, če se ga bodo polastili kremplji sovražnikov. V enem kadru nam denimo odgriznejo polovico glave in kri šprica povsod, med igranjem pa bomo lahko tudi padli v centrifugo in se instantno spremenili v krvavi golaž.

The Callisto Protocol je ena redkih iger, ki jih bomo videli letos, izid pa je za zdaj postavljen v 2. december.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime