Disney+ zdaj končno na voljo tudi v Sloveniji

Slovenija je danes dobila nov pretočni servis in to je postal svetovno popularni Disney+. Slovenci tako lahko končno opustimo torrente in se legalno pozabavamo v široki ponudbi Disneyja, ki med drugim zaobjema franšize Vojna zvezd, Marvel in resnično nepregledno število risanih filmov in serij.

V knjižnici zagotovo najbolj izstopajo serije kot so The Mandalorian, Moon Knight, Simpsonovi, Loki in The Book of Bobba Fett, sem notri pa lahko prištejemo tudi najnovejšo serijo Obi-Wan Kenobi. A s tem smo pobrskali samo vrh ponudbe, saj se znotraj ponudbe nahajajo tudi poslastice kot so denimo filmi Levji kralj, Aladin, Free Guy in bogat seznam dokumentarcev izpod rok Nationala Geographica.

Ponudba pa se ne ustavi niti tukaj, saj je slovenski katalog Disney+ dejansko bolj obsežen od ameriškega. Disney si namreč lasti tudi ločen pretočni servis Hulu, tega pa ne nameravajo širiti izven ameriškega trga, zato so vso njegovo vsebino spravili kar pod Disney+. Tako ta pretočni servis pri nas ne nosi samo otroške vsebine, ampak tudi odrasel katalog, tu notri pa denimo najdemo risano serijo Family Guy, Grey’s Anatomy, It’s Always Sunny in Philadelphia, franšizo Osmi potnik, American Horror Story in tudi starejše akcijske filme tipa Umri pokončno.

Disney+ na mesec zase zahteva 7,99 €, možna pa je tudi letna naročnina za 79,90 €, ki je bolj ugodna, saj v tem primeru prihranimo nekje dva meseca ločeno plačane naročnine. Storitev lahko uporabljamo na štirih napravah naenkrat, na voljo pa je na računalnikih, tablicah, mobitelih in seveda televizorjih.

Slovenija ima zdaj presneto bogat trg pretočnih servisov, saj pri nas že dolgo kraljuje Netflix, temu pa se je nedavno pridružil HBO Max in zdaj še Disney+. Poleg njih se lahko pozabavamo v vsebini pretočnih servisov Amazon Prime, Apple+, nekaj trga pa zaseda tudi Voyo, ki je hkrati tudi edini, ki ponuja slovensko vsebino.

Disney+ zaenkrat žal ne ponuja slovenskih podnapisov ali pa slovenske sinhronizacije, a to se zna spremeniti v prihodnosti, saj smo praktično vse večje risane filme tipa Svet igrač dobili sinhronizirane tudi v naš domač jezik in zagotovo bi kaj takega k sebi pritegnilo še večji del trga.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime