Assassin’s Creed Valhalla letos dobiva še svoje zadnje poglavje in nov igralni način

Assassin’s Creed Valhalla bo letos novembra stara že dve leti in razvijalec Ubisoft se je med tem časom res potrudil in že tako ogromnemu naslovu dodal še kupček dodatne vsebine, ki bo po dveh letih končno presahnil. Valhalla je med svojim obstojem prejela tri večje DLC-je, pri zadnjem smo se v celoti preselili v vlogo boga Odina, igra pa je na račun tega postala že skoraj povsem fantazijski naslov.

Nekaterim je bilo to všeč, drugim spet ne, a dejstvo ostaja, da Ubisoft še ne namerava prenehati obiskovati Niflheima in tja bomo skočili tudi v povsem novem igralnem načinu The Forgotten Saga. Gre za nekakšen rogue-lite igralni način, kar pomeni, da se bomo spopadali z valovi nasprotnikov, vsaka smrt pa nas bo vrnila na začetek stopnje. Uspešno opravljeni izzivi nam bodo prinašali razne nagrade, napovednik pa med drugim pokaže, da se bomo v enem trenutku spopadli tudi proti čisto pravemu zmaju.

Ubisoft nam bo proti koncu leta pripeljal tudi zaključno poglavje Eivorjeve zgodbe, ki bo razjasnilo še zadnje nepojasnjene iztočnice zgodbe. Med drugim naj bi izvedeli, kako je njegovo oziroma njeno truplo končalo na obali Amerike, zraven pa bomo jeseni dobili še kupček novih izzivov in ugank, ki bodo zaključili sekcijo Tombs of the Fallen temnic.

Datum izida za vse te stvari še ni znan, a vemo da bo vse to prišlo še letos in da bo vsebina za igranje brezplačna.

Ubisoft se je včeraj razgovoril še o prihodnosti franšize, saj bo ta letos novembra praznovala 15. rojstni dan. Proslavljanje se je začelo že zdaj in založnik bo ta vikend na konzolah PlayStation 5 in Xbox Series X omogočal brezplačno preigravanje igre Assassin’s Creed Origins, igralci pa bodo tako lahko stestirali novo optimizacijo, ki omogoča poganjanje pri 60 sličicah na sekundo.

Septembra pa nas čaka bolj obsežno praznovanje. Založnik bo takrat namreč prvič podrobneje predstavil novi del Assassin’s Creed Infinity, ki naj bi bila prva igra z večimi historičnimi obdobji in močno večigralsko komponento.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime