Dark Souls: Archthrones je nova večja modifikacija za igro Dark Souls 3

Dark Souls veterani smo vedno na lovu za novo vsebino in zdaj, ko je bil Elden Ring že dodobra preigran, se nas je začelo veliko spogledovati s ponovim preigravanjem starejših naslovov. Pri tem je sicer nekaj težav, saj strežniki iger Dark Souls 1, 2 in 3 na PC-ju še vedno ne obratujejo, razvijalec FromSoftware pa je sicer napovedal delo na popravkih, a datum izida teh še vedno ni znan.

Pridna modderska skupnost pa vmes ne počiva in počasi se približuje izid nove obsežne modifikacije Dark Souls: Archthrones, ki je v izdelavi že nekje 2 leti in bo namenjena igri Dark Souls 3. Ta je sicer prejela že dve večji modifikaciji Cinders in The Convergence, ki sta pošteno spremenili stopnje, nasprotnike in šefe, a kakšne štorijalne vsebine nista dodali. Ravno to pa bo naredil Archthrones, ki ga razvijalec imenuje za neko različico neuradnega DLC-ja, saj bo predstavil preoblikovane stare lokacije, tem pa bo dodal povsem nove mape, šefe, nasprotnike in prijateljske NPC-je. Štorija se bo odvijala pred dogodki iz Dark Soulsa 3, igranje pa bo malce spominjalo na Demon’s Souls.

Tako kot v prej omenjeni igri bomo namreč svoja potovanja začenjali iz lokacije Nexus of Embers, tam pa se bomo lahko nato teleportirali na 5 različnih map. Eno od teh vidimo v dražilniku in nosi ime Consumed Cathedral in ni vrag, da me niso samo po enem kadru zasrbeli prsti po igranju.

Žal modifikacija še nima datuma izida, namerava pa razvojna ekipa v svet poslati demo, ki pa prav tako še nima časovnega okvirja.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime