Igro Outriders lahko brezplačno igramo vse do četrtka

Poljski razvijalec People Can Fly nas je dobro leto nazaj presenetil s svojo streljačino Outriders, ki je v bistvu spadala v žanr iger “looter shooter” in je bila nekakšna mešanica iger Borderlands in Destiny. Igralci so tako dobili dolgo kampanjo, ki so jo lahko brez problema opravili povsem enoigralsko, a ponujena je bila tudi možnost sodelovalnega opravljanja izzivov.

Outridersi so bili meni osebno presneto zabavni, pa čeprav v enem letu ni dobila kakšne resne dodatne vsebine. Razvijalec se je namreč raje odločil, da bodo za igro dodajali večje razširitve in prva od teh, podnaslovljena Worldslayer, se bo med nami pojavila že 30. junija.

Založnik Square Enix se je zdaj odločil igralce malce opomniti, da imajo dotično igro v knjižnici ali pa novice vzpodbuditi k temu, da ji morda ponudijo novo možnost. Outriderse lahko tako trenutno na Steamu aktiviramo in igramo povsem brezplačno, ta akcija pa se izteče v četrtek.

Igra bo med tem časom tudi znižana in to za kar 45 %, kar ceno poseka na 21,99 €. Ves napredek iz brezplačnega preizkusa se bo prenesel tudi v polno igro, tudi to znižanje cene pa se izteče 23. junija.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime