Sony uradno predstavil novo serijo igričarskih monitorjev in slušalk

Kar je bilo nekaj časa samo predmet govoric, se je sedaj tudi uresničilo. Sony je namreč včeraj uradno predstavil svojo novo znamko Inzone, ta pa bo na začetku pod sabo skrivala dva monitorja in trojico slušalk, vsi ti izdelki pa so primarno usmerjeni v PC igralce.

Najbolj zanimiva sta zagotovo monitorja, ki bosta prišla v dveh izvedenkah. Vrh ponudbe predstavlja Inzone M9, ki je predstavljen kot prvi monitor, specifično ustvarjen za konzolo PlayStation 5, seveda pa boste nanj lahko priklopili tudi PC. Ponašal se bo z velikostjo 27 palcev ter 144 Hz frekvenco osveževanja in bo podpiral napredni DisplayHDR 600, ki se bo ob priklopu konzole PS5 vklopil samodejno, prav tako pa bo takrat preklopil na način z nizko latenco. M9 bo podpiral tehnologiji VRR in G-Sync, kar bodo pozdravili tako PC kot tudi konzolni igralci in na splošno je tole videti kot spodoben monitor, ki pa bi mu Sony lahko primaknil še kak palec velikosti. Zadeva ne bo poceni, saj Sony zanjo na uradni strani zahteva 1.099 €, na voljo pa bo enkrat poleti.

Drugi monitor sliši na ime Inzone M3, ki bo prav tako podpiral VRR in G-Sync, a bo pri funkcijah malce bolj okleščen. Velikost bo še vedno znašala 27 palcev, ločljivost pa bo zreducirana na FullHD. Tudi HDR bo nekam slabši, saj M3 podpira samo standard DisplayHDR 400, a k sreči vse ni šlo samo navzdol, saj je frekvenca osveževanja skočila na 240 Hz. Sony za ta model še ni razkril cene in datuma izida, a to naj bi se zgodilo kmalu, pri Američanih pa bo cena 529 $.

Predstavljena je bila tudi trojica povsem novih slušalk, ki zopet nosijo svoje bonuse in minuse, vse to pa se tudi sklada s ceno. Na najnižji ravni vas čakajo slušalke Inzone H3, ki stanejo 100 € in so tudi edine, ki jih lahko uporabljamo samo preko kabla. Stopnjo navzgor čakajo slušalke Inzone H7, ki v zameno za 230 € ponujajo brezžično svobodo in 360 stopinjski zvok, od vseh treh pa tudi vsebujejo najboljšo baterijo, ki ponuja 40 ur uporabe. Na najvišji stopnji se nahajajo slušalke Inzone H9, ki svojo ceno 300 € poskušajo opravičiti z aktivnim preklicem zvoka in bolj udobnimi gobicami, ki dajo bolj premium občutek nošenega.

Vse tri slušalke je že možno prednaročiti, datum izida pa se bo zgodil enkrat v naslednjih dveh mesecih.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime