Najmanj spoštovan šef Elden Ringa je zdaj dobil svojo vmesno sekvenco

Izmed vseh iger razvijalca FromSoftware, ima morda Elden Ring še najlažji začetek, saj znotraj njega celo najdemo kratko uvajalno stopnjo Stranded Graveyard, ta pa vam na koncu nasproti postavi prvega pravega šefa Soldier of Godrick, ki je smešno lahek in vas hkrati navda z upanjem, da boste morda preživeli dežele Elden Ringa. Te upe vam nekaj minut kasneje potepta Tree Sentinel, a vsaj nekaj časa se lahko počutite slaboritno.

Okoli Soldierja of Godricka se je kasneje oblikovala prav skupina oboževalcev, ki pravijo, da je premalo spoštovan in da si je zaslužil več. Eden od igralcev si je denimo nadel njegovo opremo in se spustil v pretep z Malenio, ki pri mnogih velja za enega najtežjih šefov znotraj igre. Soldier of Godrick jo je naravnost odpihnil in to tako, da ni izgubil niti ene točke zdravja.

Zanimiva je tudi zgodba YouTuberja Amazing Chest, ki je organiziral tekmovanje, vredno 2.500 $, tekmovalci pa so morali v eni uri pobiti čim več šefov. Ena od prijav je prišla iz rok igralca YungBreezyGawd, ki se je s Soldierjem meril dobro uro, vmes je umrl vsaj 60-krat, a ga je na koncu le premagal. Amazing Chest je kasneje izjavil, da sicer ni prepričan, če se ni YungBreezyGawd samo norčeval, a vseeno je to lep prikaz Souls skupnosti, ki se nikoli ne preda in vedno vztraja do zmage.

Vendar pa je pri Soldier of Godricku še vedno nekaj manjkalo in to je povsem njegova vmesna sekvenca. Namreč praktično vsak večji šef vsebuje svojo predstavitev, ki ga prikaže v vsej njegovi veličini, hkrati pa ta uvod služi temu, da igralcu nažene strah v kosti. To krivico se je odločil popraviti Reddit uporabnik Jaown9, ki je za Soldierja ustvaril prav posebno vmesno sekvenco, ki je dejansko daljša od samega pretepa. Žal sekvenci manjka zvok in zadeva ni na voljo za prenos, a zagotovo bo slej kot prej to popravil nek moddder.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime