Animirana serija Cyberpunk 2077 pokazala svojo uvodno sekvenco

Se vam že kaj kolca po novi vsebini kiberpankovskega vesolja Cyberpunk 2077? Kdo bi vam zameril. Igra razvijalca CD Projekt RED bo konec tega leta štela že dve leti in če ste se prebili skozi vse težave z optimizacijo in ste v zgodbi uživali, potem si zagotovo želite več te. Žal nam razvijalec kaj takšnega še ni dostavil, tista prva večja razširitev pa je načrtovana šele za naslednje leto, tako da bo za Cyberpunk 2077 v igralni obliki treba biti še malce potrpežljiv.

Medtem ko pa CDPR razmišlja o naslednjem poglavju svoje zgodbe, Netflix dela na svoji vsebini in ta bo izšla že to jesen v obliki animirane serije Cyberpunk: Edgerunners. Na njej dela Studio Trigger, ta pa ima na področju risanih avantur že ogromno izkušenj, saj so se podpisali pod zadeve kot so Kill la Kill in Little Witch Academia. Svoje talentirane roke so preizkusili tudi v igričarskih vodah in sicer pri igrah Fire Emblem Fates ter Indivisible.

Studio Trigger je včeraj objavil uvodno sekvenco Edgerunnersov, ki nam sicer ne izda nobene vsebine, a vidimo lahko, da se bo tudi risana serija držala živo rumene-modre barvne palete, ki jo je CDPR uporabljal pri promociji Cyberpunka 2077. Zadeva je videti pisano in menjavanje fontov pisave malce spomni na igro Persona 5, vse skupaj pa je podkrepljeno z odlično glasbeno podlago, ki jo izpopolnil Akira Yamaoka – mojster, ki je ustvaril zvočno sliko iger Silent Hill.

Edgerunners bo govoril zgodbo o mladem uličnem fantu, ki bo poskušal preživeti smrtonosne ulice mesta Night City. Za svoje preživetje bo skočil med najemnike, ki se imenujejo Edgerunners, za njih pa bo opravljal različne naloge, ki bodo poleg nevarnosti prinesle tudi zvrhan kupček cekinov.

Serija Cyberpunk: Edgerunners izide enkrat septembra, prva sezona pa bo štela 10 epizod.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime