God of War Ragnarok končno dobil datum izida in nov napovednik

Pa smo ga dobili! Datum izida igre God of War Ragnarok namreč. Med privrženci konzol PlayStation se je v zadnjih mesecih razširil strah, da Sony za letos morda nima več pripravljene niti ene ekskluzive in nekaj časa so res vladali temni časi, a ti so zdaj postali preteklost. Septembra namreč dobivamo predelavo igre The Last of Us, nekaj mesecev kasneje pa se bomo srečali s Kratosom v igri God of War Ragnarok.

Gre za nadaljevanje igre iz leta 2018, ki je služila kot ponoven zagon serije, ki se po novem ni več dogajala v antični Grčiji, ampak med zamrznjenimi nordijskimi smučišči Vikingov. Tudi Ragnarok okolice ne bo spreminjal in tudi tokrat bo Kratos nastopal v glavni vlogi, ob strani pa mu bo še vedno stal njegov sin Atreus, ki pa je zdaj že odrasel najstnik in bo zaradi svoje pubertete zagotovo bolj tečen in svojeglav.

Sony je za nas pripravil tudi nov napovednik, ki pokaže nekaj novih kadrov, a ti niso bili vzeti iz kakšnega igralnega segmenta. Kratos bo še vedno jezno tepel vse živo in očitno se bo treba vsaj enkrat udariti z res titanskim volkom Fenrirjem.

God of War Ragnarok bo na voljo od 9. novembra dalje, Sony pa je priložnost izkoristil tudi za najavo zbirateljskih verzij igre, ki se bosta tokrat imenovali Collector’s Edition in Jötnar Edition. Te s sabo prinašata nekaj digitalnih priboljškov, a glavne so fizične dobrine, kjer najdemo razne figurice, škratje kocke in celo ogromno Mjolnirjevo kladivo. Te zbirateljske verzije bodo v prednaročila skočile že 15. julija, cena pa za zdaj še ni znana. Več o tem, kaj paketi skrivajo v sebi, lahko preberete na uradnem blogu.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime