NBA 2K23 dobil kratki dražilnik, kjer glavno vlogo zastopa Michael Jordan

Tako kot vsako leto, bo založnik 2K tudi za letos pripravil novo verzijo svoje simulacije košarke, ki bo tokrat nosila ime 2K23. Kakšnega pravega igralnega posnetka še nismo dobili, je pa založnik včeraj izvrgel prvi dražilnik, ki v ospredje postavi legendarnega košarkarja in človeka, ki veliko stvari vzame osebno – Michaela Jordana.

Jordan je sicer zdaj že reden spremljevalec te serije, prvič pa se je pojavil v igri 2K11, nato v 2K12 in nazadnje v 2K16, kjer smo njegov obraz gledali na inačici igre Special Edition. Tudi letos bo zastopal dražjo verzijo igre, ki se bo imenovala Michael Jordan Edition, novost pa je nova stopnja Championship Edition. Te do sedaj še nismo videli, s sabo pa prinaša prepustnico NBA League Pass, ki vam omogoča spremljanje resničnih NBA tekem preko spleta. 2K cen še ni razkril, a lani je bila dražja verzija igre 100 €, Championship Edition pa bo zaradi sezonske prepustnice, ki je sama vredna okoli 50 €, skoraj zagotovo presegla sto evrov.

Michael Jordan bo letos pomembno vlogo nosil zaradi svoje številke majice 23, ki bo tudi obeležila naslednje leto 2023. V igri bomo tako našli 15 Michael Jordan izzivov, zaradi katerih bomo morali poustvariti njegovih nekaj največjih dosežkov, kot je denimo njegov odločilni met proti Utah Jazzu, zabijanje iz črte prostih metov in kdo ve, morda bo treba tudi zadeti prosti met z zaprtimi očmi.

NBA 2K23 izide v septembru.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime