Eden najtežjih igričarskih izzivov zdaj za nagrado ponuja 20.000 $

Morda se spomnite, da smo nekaj časa nazaj pisali o YouTuberju, ki se je odločil prvemu pogumnežu, ki bo opravil njegov skoraj nemogoči izziv znotraj igre Halo 2, ponuditi nagrado v vrednosti 5.000 ameriških zelencev? Charlie “Cr1tikal” White je igričarski publiki postavil pošten izziv, ki pa ga vse do sedaj ni uspelo opraviti še nikomur in zato se je odločil malce dvigniti nagrado, ki je zdaj skočila kar na 20.000 dolarjev.

Charlie je dvig nagrade najavil v svojem novem videu, v katerem je tudi malce zaokrožil dosedanji potek dogodkov. Praktično vsi tekmovalci so obupali že v prvih dveh sobah igre in dejansko sta edini napredek do sedaj pokazala samo dva igralca – eden od njiju sliši na ime Jervalin, ki je ta izziv enkrat v preteklosti že opravil, a s pomočjo “Envy lobanje”, ki pa je tokrat prepovedana, saj igralcu omogoči, da kadarkoli preklopi v nevidnost, kar seveda izziv močno poenostavi. Jervalin je tudi edini igralec, ki je dejansko prispel do stopnje Gravemind, ta pa velja za najtežjo stopnjo znotraj Halo franšize, a mu je nato naenkrat zmanjkalo sreče.

Izziv, imenovan Halo 2 LASO, že dolgo velja za eno najtežjih igričarskih preizkušenj. Igralec mora namreč kampanjo zaključiti na najtežji Legendary težavnosti in to z vključenimi dodatnimi izzivi v obliki lobanj, te pa vam denimo izključijo merek na sliki in naredijo sovražnike še bolj odporne na poškodbe. Že to je skoraj nemogoča naloga, ki pa jo popestri še dejstvo, da morate ob vsaki smrti igranje začeti povsem od začetka. Halo 2 ni ravno kratka igra in če po petih urah mučenja nenadoma poginete zaradi nekega nesrečnega izstrelka, ni težko videti, da igralec doma od jeze zlomi tipkovnico, mizo in s pestmi naluknja bližnjo steno.

Naloga je res težka, a si jo lahko malce poenostavite. Priporoča se igranje klasične verzije igre in ne tiste iz predelave Anniversary Edition. Tako boste morali skočiti na konzolo Xbox 360, tam pa je LASO izziv lažji, saj izstrelki napadalcev potujejo počasneje in sovražnik vas bo tudi malce počasneje opazil. Vendar pa ta stvar pride s svojimi minusi, saj boste morali igrati na igralnem ploščku, vsako lobanjo pa boste morali najprej odkleniti preko preigravanje kampanje na Legendary težavnosti, kar zopet zahteva svoj čas.

Charlie upa, da bo 20k dolarjev dovolj velika vzpodbuda, da se bo nekdo le prebil do konca. Če se zanimate za nagrado, potem si pravila in prijavo oglejte na naslednji povezavi.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime