Zmajeva hiša dobila nov napovednik, ki pokaže veliko zmajev

Dežela Westerosa bo kmalu spet oživela, saj HBO že za naslednji mesec pripravlja izid povsem nove serije Zmajeva hiša. O njej smo do sedaj že nekajkrat pisali, HBO pa je zdaj zagnal oglaševalsko mašinerijo, zato je napočil tudi čas za malce daljši uradni napovednik, ki je v samo nekaj urah nabral več kot 4 milijone ogledov.

Zmajeva hiša bo služila kot predhodnik serije Igra prestolov, časovno pa bo postavljena nekje 200 let pred tistimi dogodki, ki smo jih spoznali v knjigi in seriji z nesrečnim koncem. Zaradi te časovne razlike ne boste videli nobenih znanih obrazov, zato se boste morali zadovoljiti z novimi. K sreči se bo serija dogajala sredi turbulentnega dogajanja vladavine družine Targaryen, saj bosta moči pomerila princesa Rhaenyra in princ Daemon, oba pa si bosta želela sedeti na Železnem prestolu. Seveda zadeve ne bo moč razrešiti miroljubno in njun konflikt bo spočel ogromno vojno, ki si jo bodo prebivalci Westerosa zapomnili pod imenom Ples zmajev.

Za razliko od Igre prestolov bodo tokrat leteči kuščarji nosili veliko večjo vlogo in čeprav nas bo čakalo tudi nekaj dobrega starega mečevanja, bomo očitno veliko več gledali v ogromne zmaje, ki bodo s svojimi ognjenimi zublji opustošili cela bojna polja.

Zmajeva hiša bo na pretočnem servisu HBO Max premiero doživela 22. avgusta, prva sezona pa bo s sabo prinesla 10 epizod. HBO naj bi imel v pripravi še cel kup projektov, ki se bodo tikali Westerosa, eden od njih pa naj bi sledil zgodbi priljubljenega junaka Jona Snowa.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime