Igra Avatar: Frontiers of Pandora zamaknjena v naslednje leto

Franšiza Avatar se bo po dolgoletnem predahu letos zopet vrnila v naša življenja. Režiserju Jamesu Cameronu se je očitno posvetilo, da bi bilo dobro vsako desetletje izdaviti vsaj en film, tako da bomo že decembra v nagnetenih dvoranah gledali v film Avatar: The Way of Water, žal pa bo letos izostalo igranje igre Avatar: Frontiers of Pandora, ki jo je založnik Ubisoft napovedal leta 2017 in jo je nameraval na trg poslati še letos.

Ubisoft je zamudo sporočil preko svojega finančnega poročila in igro Avatar: Frontiers of Pandora po novem lahko pričakujemo enkrat med letoma 2023 in 2024. Zamuda je konkretna in stavimo, da bomo zadevo verjetno igrali šele nekje proti koncu naslednjega leta, razlog za prestavitev pa je preprosto dejstvo, da igra še ni nared za igranje.

Predsednik Ubisofta Yves Guillemot je v finančnem klicu povedal, da se trudijo spočeti perfektno igralno izkušnjo in da bo Avatar v njihovi prihodnosti igral veliko vlogo, zato želijo prvi del narediti karseda dober. Kakšnih dodatnih podrobnosti ni navrgel, a zamude pri Ubisoftu te dni sploh več ne presenečajo, izostanek Avatarja pa bo letos poskušala nadomestiti gusarska avantura Skull & Bones.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime