Resident Evil Village DLC v novem napovedniku pokaže igranje iz strani zlobnežev

Resident Evil Village je odlična igra za katero bi si vsekakor želeli še nekaj dodatne vsebine. Ta je bila že napovedana v obliki ogromne razširitve, ki bo prinesel novo kampanjo, to pa bomo preigravali skozi oči Ethanove hčerke Rose, ki pa se za odpravljanje zombijaških vampirjev ne bo zanašala samo na orožje, ampak tudi na svoje posebne sposobnosti, prav tako bomo njeno odpravo spremljali skozi tretjeosebni pogled.

Poleg nove zgodbe bomo dobili tudi igralni način Mercenaries, ki je že stalni spremljevalec iger Resident Evil. Ta se igra malce drugače od osnovne kampanje, saj je tule poudarek samo na adrenalinskem boju, odkrižati pa se bomo morali mase nasprotnikov, ki bodo prihajali v valovih. Igranje takšnega načina samo skozi oči Ethana bi postalo kmalu dolgočasno, zato se je Capcom zadevo odločil popestriti tako, da se bomo skozi igralni način Mercenaries sprehodili v vlogi treh različnih igralnih razredov, ki smo jih spoznali skozi preigravanje originalne kampanje.

Prvi med njimi je Chris Redfield, ki se bo za svojo zmago zanašal na svojo bogato orožarno in mahanje s pestmi, ki lahko naenkrat potepta celo sobo nasprotnikov. Karl Heisenberg bo po drugi strani s svojimi nasprotniki najraje poračunal od blizu, saj mu bo družbo delalo električno kladivo, s svojo magnetno sposobnostjo pa bo lahko k sebi priklical tudi sovražnike, ki se mu ne upajo približati. Zvezda zasedbe bo zagotovo slavna dama Lady Dimitrescu, ki bo nasprotnike lahko sekala s svojimi kremplji, vsake toliko pa v pomoč lahko priklicala tudi svoje vampirske hčerke.

Igralni način Mercenaries bo izšel skladno z razširitvijo Winters, to pa se bo zgodilo 28. oktobra.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime