Nova serija Resident Evil v enem kadru pokaže videoklic preko Slikarja, medtem ko je prenosnik brez internetne povezave

Morda se spomnite, da sem še pred izidom nove Netflixove serije Resident Evil zapisal, da je tole videti naravnost grozno in ne grozljivo. In glej ga zlomka, spet sem imel prav, saj je Resident Evil spet dobil ustvarjalce, ki se jim ne sanja kaj ime Resident Evil sploh pomeni in kako iz njega narediti nek zanimiv izdelek, ki bi končno znal zaživeti tudi v obliki televizijske serije.

Rezultati na popularnih spletnih straneh z ocenami govorijo svoje: Resident Evil na Rotten Tomatoes drži 52 %, medtem ko je na IMDb-ju prilezel samo do 3,7/10. Praktično vsi se strinjajo, da je edina dobra stvar pri tem izdelku igralec Lance Reddick, vse ostalo pa je katastrofa: od igranja, nesmiselnih zapletov in najstniške drame, ki iz slavnega imena poskuša narediti poceni kopijo Riverdala.

Vse od premiere se gledalci norčujejo iz nekaterih scen serije. Ena od teh se zgodi bolj proti koncu, kjer eden od likov zapleše na komad Don’t Start Now, razlaga njenih motivov za ples pa je tako butasta, da si ne zasluži tipkanja.

Twitter uporabnik Nick Dahlink pa je pred kratkim ujel še eno hudo smešno sceno, ki je producenti zagotovo niso načrtovali. V enem kadru 2. epizode nekdo opravi videoklic preko prenosnika HP, le da lahko spodaj vidimo, da je bil klic opravljen kar preko Microsoftovega Slikarja. Zlobno podjetje Umbrella ima res neko napredno tehnologijo, ki je tako neverjetna, da lahko videoklice opravljaš kar brez internetne povezave.

Takšni mimosunki so v filmih in serijah vedno vredni ogleda, saj so dokaz, da se ustvarjalci res požvižgajo na podrobnosti. Film Čarlijevi angelčki iz leta 2000 je vseboval nekaj podobnega, saj v eni sceni dva najstnika igrata Final Fantasy 7 na enem televizorju, pa čeprav je bila to popolnoma enoigralska igra.

Še bolj slaven je videospot Dillema, v katerem sta se stiskala Kelly Rowland in Nelly. Tam je zaslovel kader, v katerem Kelly pošlje SMS Nellyju preko telefona Nokia in to kar preko urejevalnika razpredelnic Excel, nato pa jezno odvrže telefon, ko ji Nelly na Excelu ni odgovoril.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime