Epic Games podarja igro simulacije košenja trave

Leto stara igra Lawn Mowing Simulator je bila ob izidu nepričakovana uspešnica. Če vam ni jasno že iz imena, je tole simulacija košenja trave in kakšnih presenečenj v njej ne boste našli. Vaše naloge bodo obsegale košenje trave in odlaganje te v zbiralnike, na tak način pa boste lahko prevozili različne lokacije in to celo v licenčnih kosilnicah.

Poleg vozečih sekalcev boste v roke lahko poprijeli tudi dobro staro lakserico, ta pa vam bo omogočala finomehanično sekanje pri robovih. To je od vsebine praktično vse, a kljub temu so ljudje radi poprijeli za igranje, saj je virtualno košenje čudno sproščajoče in ga lahko v tem vidiku postavimo ob bok vožnji tovornjakov znotraj igre Euro Truck Simulator.

Lawn Mowing Simulator je zdaj prispel tudi v trgovino Epic Games in ta ga trenutno ponuja povsem brezplačno. Poleg osnovne igre si lahko zdaj privoščita dva DLC-ja: Dino Safari in Ancient Britain. Prvi vas bo odpeljal v dinozavrski park, tako da boste morali previdno sekati travo okoli krempljev ogromnega Tiranozavra, Ancient Britain pa vas bo zapeljal med znamenitosti starodavne Anglije.

Lawn Mowing Simulator lahko izmaknete iz sledeče povezave, brezplačna ponudba pa je na voljo samo do jutri, 4. avgusta, ko jo bo zamenjala nova igra Unrailed!.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime