Euro Truck Simulator 2 nas bo v naslednji razširitvi zapeljal tudi skozi Slovenijo

Razvijalec SCS Software je zaradi trenutne situacije med Rusijo in Ukrajino pred časom za igro Euro Truck Simulator 2 preklical razvoj dodatka Heart of Russia, ki bi vsem virtualnim tovornjakarjem končno omogočil vožnjo skozi rusko pokrajino. To je sicer razumljiva poteza, a igralci so bili vseeno razočarani, saj je bil dodatek že praktično končan, zdaj pa bo v urniku Euro Truck Simulator 2 vsebine zevala luknja, to pa bo poskušal zapolniti naslednji dodatek West Balkans.

Ta bo razveselil tudi plodno slovensko skupnost, ki za Euro Truck Simulator 2 izdeluje modifikacije, igra pa je na naših tleh še vedno hudo popularna. West Balkans nam bo zdaj končno omogočil vožnjo tudi skozi podrobno poustvarjene slovenske ceste, poleg teh pa se bomo zapeljali še skozi Albanijo, Bosno, Hrvaško, Kosovo, Črno goro, Severno Makedonijo in Srbijo.

Peljali se bomo skozi podeželsko okolico in tudi po tesnih ulicah mest in prvi napovednik nam vsekakor da občutek, da smo zavili v naše kraje. Sicer napovednik ne pokaže kakšnih res izstopajočih slovenskih znamenitosti in lahko bi dobili kakšen kader vožnje po cesti, kjer bi nas spremljalo hrvaško morje, a vsaj arhitektura obcestnih hiš je definitivno nekaj takega, kar bi srečali med vožnjo po Balkanu.

West Balkans še nima datuma izida, si pa lahko dodatek na Steamu dodate pod seznam želja.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime