Nekomu je končno uspelo premagati izziv v Halo 2, vreden 20.000 $

Popularni YouTuber Charlie “Cr1TiKal” White je nekaj časa nazaj igralcem zastavil praktično nemogočo nalogo, ki se glasi takole: preigraj Halo 2 kampanjo na najvišji težavnosti, zraven pa moraš imeti vključene vse lobanje, ki še dodatno otežijo igranje, vmes pa ne smeš umreti niti enkrat. Vsakemu, ki bi mu poslal dokaz o opravljenem izzivu, bi namenil 5.000 dolarjev nagrade, a tedne kasneje naloge ni opravil nihče. Zato je v začetku julija nagrado povišal na 20.000 $ in s tem zbudil novo zanimanje za izziv, a še vedno ga ni na koncu uspelo opraviti nikomur.

Včeraj pa smo končno dobili novega šampiona izziva, ki se v poznavalskih krogih imenuje Halo 2 Laso. To je nepresenetljivo postal Twitch streamer JerValiN, ki je v zadnjih tednih prišel večkrat zelo blizu konca, a mu je nato vedno nekaj šlo narobe. Zadnji poskus, ki je trajal malce manj kot 6 ur in pol, pa je končno obrodil sadove, saj je JerValiNu uspelo v zadnjo sobo potegniti vozilo Banshee, ki močno poenostavi poslednji šefovski obračun.

Zmaga JerValiNa niti ni takšno presenečenje. To je namreč edini igralec, ki je ta izziv v zgodovini enkrat že opravil, a takrat je imel vključeno lobanjo Envy, zaradi katere je lahko postal neviden. Te lobanje tokrat ni smel imeti vključene, kar je izziv naredilo veliko težji, a vztrajnost se je na koncu le izplačala in njegovega uspešnega zaključka se nista poveselila samo žena in otrok, ampak tudi Cr1TiKal, ki je zmagoslavni trenutek navdušeno pozdravil.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime