Joker: Folie à Deux dobil dražilnik in datum izida

Originalni film Joker, v katerem je glavno vlogo prevzel Joaquin Phoenix, je precej dobro deloval kot samostojen del, ki ni potreboval nadaljevanja. A zadeva je bila tako popularna in dobiček v blagajnah tako dober, da je založnik Warner Bros. na kolenih prosil režiserja Todda Phillipsa, naj vendarle naredi nadaljevanje.

Todd je bil sprva proti temu, a se je nato premislil, tako da je naposled privolil v izdelavo nadaljevanja, ki ga bo zopet režiral on, pri scenariju pa se bo zopet združil s Scottom Silverjem. Seveda Joker 2, ki se uradno sicer imenuje Joker: Folie à Deux, ne bi imel veliko smisla brez Phoenixa, k sreči pa je tudi ta privolil v ponovno šminkanje v masko klovna.

Film je pred včeraj dobil tudi prvi dražilnik, ki pa je v bistvu zgolj grafika, ta pa nam nalaže igro senc. Vseeno pa nam zadeva pove veliko, saj je bilo potrjeno sodelovanje pevke Lady Gaga, ki se je zdaj že dobro uveljavila znotraj sveta filmov. Najprej nas je leta 2019 presenetila z nastopom v filmu Zvezda je rojena in zanimivo je, da je tudi pri tem filmu sodeloval Todd Phillips, pa čeprav samo v vlogi producenta. Dobro se je odrezala tudi v filmu Hiša Gucci, kakšno vlogo pa bo odigrala v Folie à Deux pa še ni znano, a verjetno bo Lady Gaga tokrat postala Harley Quinn – psihiatrinjo, ki nato pade pod vpliv Jokerja.

Film je zdaj potrjen, a bo treba biti še potrpežljiv. Joker: Folie à Deux nas bo v kinodvoranah pozdravil šele 4. oktobra 2024.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime