The Ascent bo še ta mesec prejel obsežen DLC

Se morda spomnite igre The Ascent? Zadeva je izšla lani julija in je požela kar nekaj pozitivnih recenzij in spletni forumi so o njej spočeli nekaj debat, vendar pa je nato igra zelo hitro utonila v pozabo. Ta od zgoraj gledana streljačina je naredila veliko stvari prav, saj je znala ujeti pristno kiberpanskovsko vzdušje in vse to začinila z dobro strelsko akcijo, ki smo jo lahko opravili celo v sodelovalnem načinu.

Vendar pa je igra vsebovala tudi kar nekaj hroščev in zgrešenih igralnih osnov, saj je bil to akcijski RPG nalik igram Diablo, a s precej bolj dolgočasnim izplenom, ki povrh vsega ni bil naključen, tako da večkratno igranje kampanje ni imelo smisla. Razvijalec Neon Giant je vse od izida malce delal na optimizaciji, še več napora pa so vložili v razvoj prvega večjega DLC-ja, ki bo nosil ime Cyber Heist.

Dodatek prinaša povsem novo štorijalno kampanjo, ki nas bo odnesla v raziskovanje novega mesta, tega pa si lasti korporacija Malhorst-Gelb Group. Tam bomo primorani izmakniti nov večji zaklad, a naloga ne bo enostavna, saj se za tem izplenom ne bomo podili samo mi.

Cyber Heist bo tako s sabo prinesel cel kup nove strelske akcije, za razliko od osnovne kampanje pa bomo tokrat lahko poprijeli tudi za hladna orožja tipa sekira, meč ali ogromna macola, vsa ta sejala smrti pa bodo nosila kričeče neonske barvne odtenke.

DLC bo postal na voljo že 18. avgusta in na Steamu si ga lahko dodate pod seznam želja, cena pa zaenkrat še ni znana.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime