Street Fighter 6 pokazal igranje dveh novih pretepačev

Capcom je vse od prvega razkritja igre Street Fighter 6 svojo marketinško nalogo opravil z odliko. Kljub temu, da Street Figher 6 izide šele naslednje leto, založnik igralce redno zalaga z novimi informacijami, ki so ravno dovolj podrobne, da zanimanje ostaja na najvišji ravni.

Pretekli teden se je odvil tradicionalni pretepaški turnir Evolution Championship in čeprav je bil poudarek na turnirjih, je Capcom priložnost izkoristil za razkritje dodatnih informacij glede prihajajoče igre. Pod žaromete sta tako stopila dva, do sedaj še nerazkrita lika in eden od njiju je popolni novinec.

Ta sliši na ime Kimberly, ta pa ima, tako kot je že navada v Street Fighter franšizi, nekaj svoje zgodovine. Gre za pretepačico, ki je nekakšna ninja in je povzela veliko posebnih potez od Zekuja in Guyja, njena osebnost pa je prežeta z referencami na osemdeseta, navduši pa tudi njen izjemno barvast pretepaški slog, ki je zavit v raznobarvne spreje. Ti plodno vlogo igrajo pri njeni glavni specialki Bushin Ninjastar Cypher, ki nasprotnika zabrišejo na tla, okoli njega pa se izriše stilski grafit.

Druga novinka je Juri, ki pa smo jo v Street Figherju že spoznali. Juri je imela veliko težav z M. Bisonom in naposled ga je le porazila, zdaj pa išče nove izzive. Tako kot Kimberly ima tudi Juri cel kup novih potez, med katerimi prevladuje brutalna finalna specialka Feng Shui Engine, ki punco praktično teleportira po bojišču, ta pa med tem neprestano dostavlja močne brce.

Street Fighter 6 je zaenkrat videti odlično, želeli pa bi si malce bolj konkretnega datuma izida. Ta je za zdaj zastavljen samo na široko, tako da bomo igro ugledali enkrat v 2023.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime