Igra Forspoken izdala nov dražilnik in hitro postala predmet norčevanja

Takoimenovani “Marvelizmi” so se naselili že povsod. Skovanka prihaja iz vrst Marvelovih filmov in se nanaša na njihove superjunake, ki morajo imeti pri vsakem dialogu vsebovati vsaj malček humorja, začinjen z dozico cinizma. Rezultat je na koncu tak, da skoraj vsi liki govorijo isto, pa naj bo to Spider-Man ali Iron Man ali nemara prihajajoči Black Adam – vsak od njih mora tekom filma pripomniti vsaj eno humoristično opazko in zadeva je narasla že do te mere, da lahko dialoge napovednikov predvidimo sami.

Ta stil je zdaj poskušal povzeti tudi založnik Square Enix, ki je nedavno izdal nov dražilnik za njihov prihajajoči naslov Forspoken. 30 sekundi napovednik ne pokaže česa revolucionarnega, vendar pa je zabaven dialog, v katerem glavna junakinja spove tole mojstrovino:

“Torej, naredimo povzetek. Sem nekje, kjer ni Zemlja. Vidim presnete zmaje. In o ja, pogovarjam se z zapestnico. Ja, to je nekaj, kar zdaj počnem. Izvajam magijo, ubijam močne zverine in zagotovo bom kmalu tudi poletela.”

Ta dialog je vsekakor nekaj, kar bi morda videli v kakšnem filmu s superjunakom, vse skupaj pa še krasijo pozorno izbrane besede, ki izpustijo kakšno sočno kletvico, da ja ne bi bil kakšen najstnik preveč užaljen. Internet je zadevo hitro vzel za svojo in na Twitterju se je pojavilo cel kup videov in slik, ki povzemajo besede dražilnika in te prilagodijo za druge igre, kot so denimo Bloodborne, Super Mario in Dark Souls.

Dražilnik je sicer resda postal predmet norčevanja, a Square Enix je zagotovo zadovoljen tudi z odzivom, saj ima video zdaj že več kot 2 milijona ogledov. To so dobre novice za igro, ki je imela kar nekaj težav v razvoju in je nazadnje tudi prestavila izid na 24. januar 2023.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime