Novi napovednik za God of War Ragnarök nam predstavi zgodbo preteklih dogodkov

Sony je začel zaganjati oglaševalsko mašinerijo njihovega naslednjega večjega naslova, ki sliši na ime God of War Ragnarök. Sicer se bodo lastniki konzol PlayStation lahko že naslednji mesec pozabavali s še eno ekskluzivo The Last of Us Part I, ampak tisto je zgolj predelava, medtem ko bo Ragnarök polnopravno nadaljevanje, za katero imajo igralci velika pričakovanja.

Glavni del grajenja navdušenja so seveda razni napovedniki in v to smer cilja tudi nov video Myths of Midgard, ki sicer ne vsebuje nobenega kadra iz igranja, ampak je vseeno vreden ogleda. V njem namreč nastopa igralka Felicia Day, ta pa nam skozi čudovite ilustracije poskuša obnoviti dogodke iz prejšnjega dela, v katerem sta naslovni vlogi nosila Kratos in njegov sin Atreus.

Zadeva je seveda polna kvarnikov in če morda do sedaj, zaradi nekega čudnega razloga, še niste preigrali odličnega originala, potem se seveda videu izognite, razen če izvirnika sploh ne nameravate nikoli zagnati. Felicia Day lepo povzame vse tiste glavne štorijalne dogodke, vsake toliko pa se oglasi tudi jezični Mimir, ki smo ga že dobro spoznali v prvem delu.

Če morda ne marate gledati posnetkov, si lahko obnovo preberete tudi na uradnem blog zapisu.

God of War Ragnarök prihaja 9. novembra za konzoli PlayStation 4 ter 5 in je v bistvu še ena zadnjih AAA iger, ki ni doživela prestavitve v 2023. Držimo fige, da nas ne čaka kakšna dodatna zamuda, a v tem burnem letu 2022 nas ne bi presenetilo nič več.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime