Dead Island 2 naj bi izšel 3. februarja

Kvalitetnih zombie klavščin ni nikoli dovolj, a jih danes boleče primanjkuje ali pa se zapletejo v dolgoletni razvoj, ki na koncu izvrže samo povprečen izdelek. Tako je bilo denimo v primeru igre Dying Light 2, ki je tičala v razvoju kar 7 let in je bila na koncu zgolj povprečna, še hujša pa je zgodba igre Dead Island 2.

Nadaljevanje je bilo sprva najavljeno leta 2014 in zadeva ima še danes enega najboljših napovednikov, ki smo jih videli v zgodovini iger. Vendar pa se je od takrat razvoj izjemno zakompliciral, saj je založnik Deep Silver zamenjal kar dva razvijalca in veliko igralcev je mislilo, da je zadeva že davno mrtva in se, za razliko od nemrtvih, ne bo nikoli več postavila na noge.

Vendar pa Deep Silver vztraja, da v tej franšizi še vidi nekaj dobička in z razvojem ni nikoli prekinil in morda je zdaj izid že zelo blizu. Vsaj tako pravi nedavno objavljen zapis na Amazonu, ki ima pod sabo zapisan datum 3. februar 2023. Takšne predčasne objave na Amazonu niso nič novega, a ta se od drugih razlikuje po temu, da Amazon zadeve še vedno ni odstranil, vidimo pa lahko tudi naslovnico za fizične platnice, kar pomeni, da je očitno datum legitimen, posodobljen pa je bil tudi na uradni strani Wikipedije.

Poleg datum ima vnos tudi nekaj drugih podrobnosti. Dogajanje se bo tokrat preselilo v Los Angeles, naš junak pa ne bo povsem normalen civilist, saj bo pokasiral okužbo iz strani zombijev, a se ne bo spremenil v nemrtvo trupelce, ampak bo očitno iz ugriza pokasiral nekaj nadnaravnih sposobnosti.

Čaka nas 6 različnih igralnih razredov, vsak pa bo imel svoje unikatne trike za pokoritev nemrtvih trupelc. Akcija bo še vedno brutalna, tako da lahko računate na verno razpadanje telesc, potem ko se bodo ta srečala z našim kijem, seveda pa bo tu še vedno tudi kovačenje, ki bo omogočalo ustvarjanje res norih orožij.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime