Dying Light 2 dobil dražilnik za svojo prvo obsežnejšo razširitev

Poljski razvijalec Techland je zagotovo zadovoljen s prodajo svojega zadnjega naslova Dying Light 2: Stay Human, ki je od svojega izida razposlal več kot 5 milijonov kopij igre, pa čeprav je zadeva pri kritikih požela bolj mlačne ocene. Igra je sicer danes v malce boljšem stanju, vsaj kar se tiče optimizacije, dobili pa smo tudi nekaj manjših DLC-jev, ki so s sabo prinesli nekaj nove vsebine v obliki dodatne opreme.

Techland je obljubil, da bo Dying Light 2, tako kot izvirnik, prejel ogromno vsebine po izidu in naslov naj bi sveže dodatke prejemal vsaj 5 let. Ti DLC-ji bodo lahko manjši, a dobili bomo tudi bolj konkretne razširitve in prva od teh se bo imenovala Bloody Ties.

Razvijalec je za njo izdal prvi kratkih dražilnik, v katerem lahko vidimo ravsanje dveh možakov, dokler eden od njiju nasprotniku ne zlomi lobanje in ga pokori pod sabo, nato pa pobere nekakšno čelado v obliki lobanje. Dogajanje se odvija znotraj nove arene Carnage Hall, ki bo očitno gostila večje gladiatorske bitke med ljudmi in zombiji, vse skupaj pa bo skrajno nasilno in krvavo.

Techland dodatne podrobnosti obljublja za Gamescom, ki bo štartal 23. avgusta. Razvijalec je sicer za Blood Ties napovedal izdatno štorijalno vsebino, a prvi dodatek bolj nakazuje samo na nek dodaten igralni način, kjer se bi igralci borili proti valovom različnih nasprotnikov, kar ne da ravno veliko prostora zgodbi.

Vse bo očitno razkrito na Gamescomu, tam pa bo morda razvijalec tudi potrdil natančen datum izida. Blood Ties je bil sprva napovedan za junij, a je bil nato prestavljen med neopredeljen datum med septembrom in novembrom.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime